Merhaba! Ben Ahmet Çini. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Aksaray’da tamamladım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Maliye bölümünden mezun oldum. 2020 yılında gayrimenkul sektörüne adım attım ve o günden beri bu alanda profesyonel olarak çalışmaktayım.
Gayrimenkul sektöründe geniş bir uzmanlık yelpazesine sahibim. Gayrimenkul fiyat değerlemesi, satış pazarlama, gayrimenkul hukuku, müşteri memnuniyeti, gayrimenkul mevzuatı ve gayrimenkulde teknoloji konularında eğitimler aldım. Bu eğitimlerin iş hayatımda başarılı bir şekilde entegre ederek, müşterilerime en iyi hizmeti sunmayı hedefledim.
Özellikle konut, ticari ve arazi konularında uzmanlık sahibiyim. Gayrimenkul sektöründeki deneyimim ve bilgilerimle, müşterilerimin ihtiyaçlarını anlayıp, en uygun çözümleri sunmayı hedefliyorum. Müşteri memnuniyeti benim için her zaman öncelikli bir ilkedir ve çalışmalarımı bu doğrultuda şekillendiriyorum.
Profesyonel bir gayrimenkul uzmanı olarak, sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlıyorum. Sizin beklentilerinizi karşılamak ve en iyi sonuçları elde etmek için buradayım.
Detaylı bilgi ve hizmet talepleriniz için lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Ahmet Çini Gayrimenkul Danışmanı
İletişim
ahmetcini@tamnoktaeskisehir.com +90 (536) 449 4140

